Arkisto

Superviikonloppu ja talvikauden päätöskisa takana!

2009-04-02

Ennätysmäärä pelaajia mukana viikonlopun kisoissa!

Talvikausi sai arvoisensa päätöksen Veritasilla. Lauantain henkilökohtaisessa kisassa oli 37 pelaajaa.

Voiton vei isäntäseuran Juha Wellenius ennen Porin Niko Tammista. Kolmas oli TuRGS:n Kari Linnanketo, joka voitti uusinnassa SMGK:n Aki Sillmanin. Luokkavoitot jäivät kaikki kotiin: H3-luokassa Tomi Aunio, H2:ssa Kari Linnanketo ja H1:ssä Juha Wellenius.

Sunnuntain Teamgolfin voiton vei hyvällä keskiarvolla (26,00) kisaa alusta asti hallinnut paikallinen pari Tomi Aunio - Allan Luoto. TaRGS:n Ari Åman ja Tommi Lantta hävisivät vain kaksi lyöntiä. Kolmanneksi sijoittui kovalla viimeisen kierroksen kirillään (23) Kari Linnanketo - Jari Haapanen.

Kilpailu oli vaiherikas ja erittäin mielenkiintoiseksi sen teki langaton tulospalvelu, josta oli koko ajan seurattavissa reaaliaikainen tilanne. Mainittakoon, että kaikilla mitalisteilla oli varaa jättää parannusyrityksiä käyttämättä...

Kiitos kaikille läsnäolleille ja Tommille tulospalvelun hoitamisesta. Seuraavaksi suunnataan katseet kohti Raholaa ja PM-kisoja!

Lauantain tulokset: Lauantain tulokset, 28.3.

Sunnuntain tulokset: Teamgolf-tulokset, 29.3.