Arkisto

Syyskatsaus

2012-09-12

Raportti Tampereella pelatusta Koulukadun avoimista, sekä ennakko kauden viimeisiin kilpailuihin.

KOULUKADUN AVOIMET 2012, TAMPERE

Koulukadun avoimet 2012 pelattiin Tampereella varsin vaihtelevissa olosuhteissa. Ensin lauantaina sadetauot sävyttivät kisaa, kun taas sunnuntaina aurinkokin pilkahteli pilvien lomasta.

Ainoana TuRGS:n pelaajana oman tasonsa säilytti Jari Haapanen, joka voitti Ikämiehet -sarjan ja pääsi niukasti 12 pelaajan finaaliin. Haapanen sijoittui finaalissa 12:sta. Muilta koko kisa olikin täysi floppi. Tilannetta kuvasti hyvin se, että TuRGS oli joukkuekilpailussa vasta 6. Tilanne näyttää vakavalta, koska bravuurialusta huopakin on alkanut jo takkuamaan. Huolet ovat erityisen suuret myös siksi, että ensi vuonna Suomessa alkaa todennäköisesti uusi joukkueiden SM-liiga.

KAUSIKILPAILUSARJAN VIIMEINEN KILPAILU 18.9.2012 KLO 18.30, IMPIVAARA

Viimeiseen kilpailuun lähdettäessä tilanne on erityisen tiukka. Voittotaistelussa 3 ensimmäistä pelaajaa ovat kolmen pisteen sisällä ja 2 parasta tasoissa. Kenelläkään heistä ei ole enää tasoituksia jäljellä, joskin pistepoistot ovat erit. Viimeisistä pistesijoista käydään myös vääntää, kun viidentenä ja kuudentena olevat pelaajat ovat 1 pisteen sisällä. 5 parasta siis palkitaan.

MOS-SM 23.9. JAALA, KOUVOLA

Suomen ensimmäisen MOS-SM pelataan siis Kouvolan Jaalassa. Turkulaisista kilpailuun osallistuvat ainakin molemmat Tuomiset sekä Tomi Aunio.