Tervetuloa Turun Ratagolfseuran verkkosivuille!

Kenttä sijaitsee Markulantiellä Impivaaran uimahallin ja urheiluhallien yhteydessä. Meillä voit pelata minigolfia virallisilla ja standardisoiduilla radoilla niin huvi- kuin kilpailumielessä. Ryhmävaraukset ym. voi tehdä soittamalla kentälle tai ottamalla yhteyttä seuraan sähköisen lomakkeen kautta.

Turun Ratagolfseura on Suomen Mestari 2018!

2018-06-10

Turun Ratagolfseura voitti seurajoukkueiden SM-kultaa 2018 Pohjanmaalla Vöyrissä pelatussa kilpailussa. Seuran edellinen mestaruus oli vuodelta 2011 Lahdesta. TuRGS sai myös kilpailussa uuden lempinimen, kun joukkuetta alettiin kutsua "Lössiksi".

Kilpailussa oli mukana 10 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen alkulohkoon. Alkusarjan jälkeen lohkojen voittajat etenivät suoraan välieriin ja lohkojen 2. ja 3. pelasivat puolivälierät.

Lössi pelasi lohkossa A, jossa se voitti kaikki vastustajansa (SMGK, MIF, NMG 2 ja Botnia 1) edeten näin suoraan kilpailun välieriin.

Välieräkin oli Lössin heiniä, kun se kaatoi Botnia 1:n päästen viime vuoden jatkoksi jälleen finaaliin.

Finaalissa vastaan asettui viime vuoden tapaan Manse. Petri Lönngren löi avauspelaajana huiman kierrostuloksen 29 ja repi 17 lyönnin eron pelipariinsa. Näin ollen muiden pelaajien ei tarvinnut kuin roikkua pelipariensa kanssa mukana ja Lössi voittikin lopulta Mestaruuden 11 lyönnin erolla!

Joukkueessa pelasivat Lönngrenin lisäksi Jari Haapanen, Timo Kuusela, Julius Lindholm, Riku Pennanen ja Miko Tuominen.

Image not found
Turun Ratagolfseura ry. Puh: Sähköposti:
Markulantie 113 044 7054 754 info(a)turunratagolfseura.fi
20320 TURKU